Regulament Foto “Ziua Internationala a Muntelui”

Regulamentul concursului de fotografie “Ziua Internationala a Muntelui”

ART. 1. Organizatorul concursului

Organizatorul concursului de fotografie “Muntele” este Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus Medias.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament, termenii si conditiile impuse de prezentul regulament fiind obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu instiintarea participantilor despre aceasta.

ART.2. Tematica concursului

Tematica fotografiilor  trebuie sa fie “Muntele”. Scopul concursului este promovarea on-line și off-line a frumusetilor muntelui, a beneficiilor vietii active in natura. Se recomandă abordări creative, inovative

ART.3. Durata concursului

Concursul va fi organizat si se va desfasura conform urmatorului calendar:

  • 29 Noiembrie – 5 Decembrie 2018– primirea fotografiilor pentru inscrierea in concurs pe adresa contact@dianthus-medias.ro
  • 6 -10 Decembrie 2018– publicarea fotografiilor in albumul foto pe pagina de Facebook a Asociatiei DIANTHUS si votarea acestora (prin contorizarea numarului de like-uri)
  • 11 Decembrie – afisarea castigatorilor

ART.4. Dreptul de participare si mecanism de inscriere

La concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica, participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

Concurs de Fotografie

Participarea la concursul fotografic consta in trimiterea pe suport electronic ( la adresa de e-mail contact@dianthus-medias.ro sau prin intermediul unui site de transfer a unui numar de maxim 2 fotografii (fiecare sa aiba un titlu pus de autor) in format digital care sa respecte tematica cu urmatoarele caracteristici si restrictii:

  • Latura mica a fotografiei trebuie sa aiba minim 2000 de pixeli
  • Nu se poate adauga sau scoate nici un element in fotografie, nu se adauga rama, nu se applica watermark.
  • Se permite lipirea si suprapunerea partiala a mai multor fotografii in cazul fotografiilor panoramice.
  • Formatul fisierului este de preferat sa fie unul cu comprimare fara pierdere de calitate.

Participantii trebuie sa precizeze titlul fotografiei, numele lor complet si orasul de resedinta.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice din concurs orice material care nu respecta cerintele de mai sus sau nu se incadreaza in tematica.

Art. 5. Desemnarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se face prin contorizarea numarului de Aprecieri (LIKE-uri) primite. Orice tentativa de frauda sau aprecieri suspecte duce la eliminarea din concurs.

Art. 6. Premii

Premiile oferite de organizator castigatorilor pentru concursul de fotografie vor fi pentru locul 1 – Voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei , premiile 2,3,4,5 cate un set de cana personalizata, mousepad, puzzle, magnet cu fotografia autorului.

Art.7. Dreptul de utilizare al materialelor inscrise in concurs

Participantul declara in mod implicit prin inscrierea materialului fotografic in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestuia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi nici unul din premiile acordate. Materialele prezentate de participanti trebuie sa fie originale.

Prin participarea la concurs participantul isi exprima acordul ca organizatorul sa utilizeze materialele inscrise in concurs in scopurile acestuia. Organizatorul concursului poate refuza inscrierea unei fotografii in concurs daca aceasta nu respecta conditiile din regulament, fara a-si justifica decizia.

Art. 8. Dispozitii finale

Prin inscrierea si participarea la acest concurs, concurentul declara ca a citit si este de acord cu acest regulament.Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestui regulament oricand si ori de cate ori este necesar, fara nici o obligatie si fara o instiintare in prealabil.